Grega

Lastnik in vodnik

Grega obožuje turizem in šport. Svoji dve ljubezni je združil v agenciji Hike&Bike, kjer organizira in vodi izlete in dožitvetja na območju Julijskih Alp in Slovenije.

PRIJAZNOST
RAZGLEDANOST
Angleško
Nemško
Italijansko
Hrvaško

Maja

Lastnik in specialist za nastanitve

Maja je vse življenje preživela povezana s turizmom. Ljubi naravo in lepe stvari. Oboje združuje z osebno noto pri opremljanju apartmajev in počitniških hiš. Kadar ima čas se nam z veseljem pridruži na kolesarskem izletu po Bohinju ali pa lovi čarobne utrinke Bohinja s fotoaparatom.

SPECIALIST ZA NASTANITVE
PRIJAZNOST
Angleško
Nemško in Hrvaško

Bodite aktivni z nami 

Naj bo zima ali poletje, Hike&Bike je idealno mesto za aktivni dopust v Sloveniji. Pridružite se nam na pohodu po Triglavskem narodnem parku, podajte se na kolo in bodite aktivni na vaših počitnicah pri nas.

Naši vodniki vas bodo popeljali na skrite kotičke v Julijskih Alpah, kjer boste uživali v čudovitih razgledih in lokalni kulinariki.

   Najboljši pohodi in kolesarski izleti za vas

   Spoznajte domačine

  Bodite aktivni na vaših počitnicah

Vprašanja

Preprosto, pošljete nam mail na grega@hikeandbike.si in skupaj sem bomo dogovorili za termin, ki vam najbolje ustreza.
Dobro voljo in nasmeh na obrazu. 🙂 Športna oblačila in obutev, voda in fotoaparat sta vse kar potrebujete. V kolikor potrebujete kolo, pohodne palice ali podobno vam bomo z veseljem priskrbeli ustrezno kolo iz naše kolesarske flote.

Triglavski Narodni Park

Park se nahaja v severo-zahodni Sloveniji na območju Julijskh Alp. Je edini narodni park v Sloveniji. Park se imenuje po najvišji gori Sloveinje, Triglavu, 2864m visokem simbolu Slovenije, ki se nahaja v središču parka. Agencija Hike&Bike ima sedež v Bohinju, ki je še posebej povezan s Triglavom, saj je bil le ta prvič preplezan leta 1778 prav iz bohinjske smeri.