Grega

Lastnik in vodnik

Grega obožuje turizem in šport. Svoji dve ljubezni je združil v agenciji Hike&Bike, kjer organizira in vodi izlete in dožitvetja na območju Julijskih Alp in Slovenije.

PRIJAZNOST
RAZGLEDANOST
Angleško
Nemško
Italijansko
Hrvaško

Maja

Lastnik in specialist za nastanitve

Maja je vse življenje preživela povezana s turizmom. Ljubi naravo in lepe stvari. Oboje združuje z osebno noto pri opremljanju apartmajev in počitniških hiš. Kadar ima čas se nam z veseljem pridruži na kolesarskem izletu po Bohinju ali pa lovi čarobne utrinke Bohinja s fotoaparatom.

SPECIALIST ZA NASTANITVE
PRIJAZNOST
Angleško
Nemško in Hrvaško

Bodite aktivni z nami 

Hike&Bike je agencija, kjer združujemo aktivno preživljanje prostega časa z odkrivanjem neokrnjene narave Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Na naših doživetjih spoznavamo življenje domačinov, posvečamo posebno pozornost lokalnim in avtentičnim doživetjem ter želimo našim obiskovalcem pokazati kako v Alpah živimo. Našega gosta želimo navdušiti za aktivno preživljanje prostega časa, hkrati pa ohranjati skrbnost do okolja in narave.

   Najboljši pohodi in kolesarski izleti za vas

   Spoznajte domačine

  Bodite aktivni na vaših počitnicah

 

POSLANSTVO HIKE&BIKE
Začutiti naravo na počitnicah in na trajnostni način spoznavati neko okolje, kulturo in življenje v njem.

VIZIJA HIKE&BIKE
Postati vodilna turistična agencija na področju Julijskih Alp, ki na trajnosten način s pomočjo kolesa ali peš obiskovalcem ponuja doživetje gorskega sveta.

Vprašanja

Preprosto, pošljete nam mail na grega@hikeandbike.si in skupaj sem bomo dogovorili za termin, ki vam najbolje ustreza.
Dobro voljo in nasmeh na obrazu. 🙂 Športna oblačila in obutev, voda in fotoaparat sta vse kar potrebujete. V kolikor potrebujete kolo, pohodne palice ali podobno vam bomo z veseljem priskrbeli ustrezno kolo iz naše kolesarske flote.

Triglavski Narodni Park

Park se nahaja v severo-zahodni Sloveniji na območju Julijskh Alp. Je edini narodni park v Sloveniji. Park se imenuje po najvišji gori Slovenije, Triglavu, 2864m visokem simbolu Slovenije, ki se nahaja v središču parka. Agencija Hike&Bike ima sedež v Bohinju, ki je še posebej povezan s Triglavom, saj je bil le ta prvič preplezan leta 1778 prav iz bohinjske smeri.